Zonguldak'ın sevilen veterineri Önder-Songül Alkan'ın kızı Kübra Önder ile Sevda-Sabri Şıhanlıoğlu çiftinin oğlu Orhan Şıhanlıoğlu'nun nikah töreni, Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Törene, Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, eski MHP il başkanı Varol Demirköse, İl Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan, Çaycuma eski belediye başkanı Mithat Gülşen, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, Türk Enerji Sen Şube Başkanı Aydın Çevik, eski MHP ilçe başkanı Süleyman Erbay gibi önemli isimlerin yanı sıra her iki ailenin yakınları, dostları ve saygıdeğer misafirler de iştirak etti.

Grani Erdi: Müzikte Yeni Bir Soluk Grani Erdi: Müzikte Yeni Bir Soluk

Zonguldak Belediye Nikah Memuru Ali Tahtabaş'ın kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini ise Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, Orhan Özökenci ve Esra Topal üstlendi.

Genç çiftin nikahı kıyıldıktan sonra evlilik cüzdanı, Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç tarafından gururla takdim edildi.

Törenin ardından, katılımcılar genç çiftle hatıra fotoğrafları çekildi. Ayrıca, gençlerin kına gecesi 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 19.00'da Sabancı Öğretmenevi'nde gerçekleşecekken düğünleri ise 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 13.00'te İstanbul'un gözde mekanlarından biri olan Sabancı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek.

Alkan Düğün 3Alkan Düğün 2Alkan Düğün 5Alkan Düğün 4Alkan Düğün 1

Muhabir: Ersen Berk Çelik