Zonguldak Kömürspor’dan son dakika açıklama... “Bu işin peşini bırakmak yok” Zonguldak Kömürspor’dan son dakika açıklama... “Bu işin peşini bırakmak yok”

Eski Milli futbolcu Sinan Engin, yorumculuk yaptığı Beyaz Futbol’da, Zonguldak Kömürspor’un sesi oldu. Engin, 2.Lig Beyaz grupta inceleme başlatılan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili kararın biran evvel verilmesi gerektiğini ifade etti.

Beyaz Tv’de, Ertem Şener’in hazırlayıp sunduğu Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Sinan Engin, 2. Lig Beyaz grupta geçen hafta 0-0 berabere sona eren ve akabinde “uzlaşı” iddialarıyla Türkiye’de büyük bir infial yaratan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu’nun başlattığı incelemeye dair konuştu.

Engin, uzlaşı iddialarıyla gündem olan ve neticesiyle Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesine sebep olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili kararın çabuk verilmesi gerektiğinin altını çizerken, madenci takımı Zonguldak Kömürspor’un hakkının yendiğine dikkat çekti.

ALT LİGLERDE NELER OLUYOR, NELER!

Sinan Engin, Ertem Şener’in açtığı alt lig dosyası üzerine, geçen hafta 0-0 sona eren Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına değinirken, iki takımı ağır dille eleştirdi.

“Alt liglerde neler oluyor, neler” ifadeleriyle başladığı sözlerine, “Benim emekçi takımım Zonguldakspor’un günahı ne?” sorusuyla devam eden Sinan Engin, “Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne o, top gezdirme, pas oyunu oynanıyor. Bir şey söyleyeceğim. Türkiye Futbol Federasyonu inceleme kararı aldı değil, çabuk karar vereceksin. Orada, Zonguldakspor’da madencilerin kanları var. O Zonguldakspor için ve forma için ne şehitler verildi orada. Madencilerimizin takımı. Türkiye’nin, Dünya’nın en zor mesleği olan madencilerin alın teri var o formada” şeklinde ifadeler kullandı.

Sinan Engin’in bu sözlerine tam destek veren ünlü sunucu Ertem Şener de, Zonguldak Kömürspor’un hakkının teslim edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ