Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde, ilk yarının son haftasına girildi. 13 Ekim’de başlayan ilk yarı maratonu, yarın ve Pazar günü oynanacak 13’üncü hafta maçlarıyla sona erecek.

80 gün süren ilk yarının ardından, sezon başında TFF Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen takvim kapsamında, 27 günlük araya girilecek. Bu arada tüm kulüpler, ara transfer dönemiyle birlikte kadrolarına takviye yapabilecek. Amatörde ara transfer dönemi, 11 Ocak Perşembe günü başlayıp 9 Şubat Cuma günü sona erecek.

Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı 4 Şubat tarihinde start alacak ve 5 Mayıs’ta oynanacak 26’ncı aynı zamanda son hafta maçlarıyla sona erecek.

Ankaraspor Play-Off'ta darmadağın... 1461 Trabzon farklı kazandı: 4-1 Ankaraspor Play-Off'ta darmadağın... 1461 Trabzon farklı kazandı: 4-1

26 hafta sürecek Bölgesel Amatör Lig’in sonunda gruplarını birinci tamamlayan takımlar direkt olarak TFF 3. Lige yükselecek.

6’ncı grupta mücadele eden Zonguldak temsilcileri Alaplı Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, ilk yarı perdesini taraftarı önünde kapatacak. 21’er puanla 6 ve 7’ncı sırayı paylaşan takımlardan Alaplı Belediyespor, Eskişehir Demirspor’la, Ereğli Belediyespor ise Bolu Geredespor maçıyla devre arasına girecek. Her iki karşılaşma, 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’te, Alaplı İlçe ve Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.

SPOR SERVİSİ

PUAN BALMAÇLAR-3

Editör: Hüseyin EKİNCİ