Cumhurbaşkanı Ulupınar’ı kutladı Cumhurbaşkanı Ulupınar’ı kutladı

Alınan bilgiye göre, düzenlenen istişare toplantısına, dünden bugüne partide görev almış teşkilat mensupları, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı ve başkan adayı Satılmış Gebeş, AK Parti Devrek Belediye Başkan aday adayları, önceki dönem görev yapmış il başkanları katıldı.

Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, “Teşkilatımız tüm kademeleri ile birlikte  #TürkiyeYüzyılı #YenidenDevrek diyerek,  gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Devrek'te Allah’ın izniyle 31 Mart akşamında gerçek belediyeciliğe kavuşacaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, “Devrek ilçemizde dünden bugüne tüm teşkilat mensuplarımızla aday adaylarımızla, Devrek Belediye Başkan Adayımızla, Çaydeğirmeni Belediye Başkan Adayımızla ve önceki dönem ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Devrek ilçemizde ki bu heyecan ve birliktelik 31 Mart akşamının büyük zaferinin habercisidir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

devrek ak parti ulupınar22

Editör: Muhammet