Oryantal sevgilisini öldürdü! Katil zanlısı sevgilisi için eşinden ayrılmış Oryantal sevgilisini öldürdü! Katil zanlısı sevgilisi için eşinden ayrılmış

Bir garip cinsel istismar davası! Anne kızını suçladı Bir garip cinsel istismar davası! Anne kızını suçladı

Sevgililerin kanlı buluşması! Yol tarifi soran vatandaşa dehşete tanık oldu! Sevgililerin kanlı buluşması! Yol tarifi soran vatandaşa dehşete tanık oldu!

Florida'nın Miami bölgesinde bulunan bir lüks otelin önünde iki kadın arasında çıkan şiddetli kavga, çevredekileri dehşete düşürdü.

Otel Lobisinde Başlayan Tartışma Kontrolden Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami bölgesindeki bir lüks otelin lobisinde başlayan tartışma, kısa sürede şiddetlenerek olay yerinden uzaklaştı.

Kavganın Lüks Otelin Önünde Dakikalarca Sürdüğü Anlar Sosyal Medyada Paylaşıldı

İki kadın arasındaki kavga, otelin dışına taşarak dakikalarca devam etti. Görüntüler, sosyal medyada hızla yayılarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından paylaşıldı.

Kavganın kadının bluzu yırtıldı

Birbirlerine öfkeyle saldıran kadınlardan birinin bluzunun yırtılması sonucu yaşanan şiddet, olayın vahametini bir kez daha ortaya koydu.

Tayvan’da 7.2 büyüklüğünde deprem: 7 ölü, 711 yaralı Tayvan’da 7.2 büyüklüğünde deprem: 7 ölü, 711 yaralı

Güvenlik Görevlileri Devreye Girerek Ayırmak Zorunda Kaldı

Kavganın kontrol altına alınamadığı durumda, lüks otelin güvenlik görevlileri devreye girerek tarafları ayırmak zorunda kaldı. Olayın detayları henüz netlik kazanmazken, güvenlik müdahalesi anları da kameraya yansıdı. (Haber Merkezi)

ABD KADIN KAVAGASI

Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü

kadın kavgası-1

Editör: Muhammet