Toplantıya Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kokulu, Encümen Müdürü Enis İbas ve il genel meclisi üyeleri katıldı. Oturum, açılış ve yoklamanın ardından geçti ve alınan kararlar oy birliğiyle kabul edildi.

Kızılay’dan çocuklara etkinlik Kızılay’dan çocuklara etkinlik

Gündemin 3’üncü maddesi, Alaplı İlçe merkezinin sosyal, kültürel, barınma ve eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir gelişme alanı oluşturmak amacıyla Osmanlı Köyü'nün belirli parsellerinin köy yerleşik alan sınırına dahil edilmesi konusunu içeriyordu. İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Orman, Köylere Yönelik Hizmetler, Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler ile Plan ve Bütçe Komisyonları tarafından hazırlanan raporlar, oturumda kabul edildi.

Gündemin 4’üncü maddesi, Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre düzenlenen kadro cetvellerini içeriyordu. Memur kadroları için düzenlenen I sayılı Kadro İhdas Cetveli, II sayılı Boş Kadro Değişiklik Cetveli ve III sayılı Dolu Kadro Değişikliği Cetveli ile işçi kadrolarının yönetmeliğe uygun hale getirilmesi için düzenlenen (VI) sayılı Sürekli İşçi Kadro Değişikliği Cetveli ile ilgili raporlar, Plan ve Bütçe ile İçişleri Komisyonları tarafından hazırlanarak kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, bir önerge gündeme alınarak komisyonlara havale edildi.

Muhabir: Ersen Berk Çelik