Zonguldak Kömürspor’da Mevlüt Çelik şoku. Kırmızı-Lacivertli takımda ikinci sezonu giren ön libero, 1461 Trabzon’la oynanan sezonun ilk maçında talihsiz sakatlık yaşadı. Karşılaşmanın 22’nci dakikasında sakatlık problemiyle karşı karşıya kalan, saha içinde yapılan tedavisinin ardından oyuna devam edemeyen 26 yaşındaki oyuncunun, Pazartesi günü çekilen MR’ında ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi.

Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi? Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi?

Teknik direktör Mustafa Özer’in güvendiği oyuncuların başında gelen Çelik’in tedavi ve iyileşme süreci 6-7 ayı bulacak. Tecrübeli ön liberodan uzun süre faydalanamayacak olan Özer, bu pozisyona takım içinden alternatif üretecek.

Zaten bir çok eksik mevki gördüğü mevcut kadroda yaşanan önemli kayıp üzerine işi daha da zorlaşan kırmızı-lacivertli teknik adam, transfer isteğini yineledi. Özer, daha önce belirttiği gibi 2. Lig seviyesinde ve yaratıcı oyuncu transferlerinin biran önce yapılıp takıma katılmalarını bekliyor.

Öte yandan, Mevlüt Çelik’in yanı sıra Fatih Bektaş ile Serkan Yıldız, ilk maçta ikili mücadele ve darbeye bağlı olarak sakatlık problemi yaşıyor. Tedavi uygulanan biri sol bek, diğeri sol ön oyuncusunun 10 Eylül Pazar günü Esenler Erokspor maçında sahada olması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

MEV

Editör: Hüseyin EKİNCİ