Galatasaray’da yüzler gülmeye devam ediyor. Konyaspor karşısında puan kaybı yaşayan Fenerbahçe ile farkı 6’ye çıkaran sarı kırmızılı ekip, transfer planları yapmaya başladı. Galatasaray, Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathiniaikos’tan bir isim ile yakından ilgileniyor.

GALATASARAY HABERLERİ: Sarı kırmızılı ekip Trenyol Süper Lig’de şampiyonluk için canla başla çalışmaya devam ediyor. Son olarak 35. Hafta maçında EMS Sivasspor ile karşı karşıya gelen Cimbom bu maçı 6-1 kazandı ve rakibine önemli bir gözdağı verdi.

Yeni golcü adayı hakkında gelen haberleri gözlerin yönetime çevrilmesine neden oldu. Fatih Terim yönetiminde Yunan temsilcisi Panathinaikos’un ileri uç oyuncusu Fotis Ioannidis ile ilgilenen sarı kırmızılı takım bu sezon parlayan ismi takip ediyor.

Galatasaray’ın bu sezon şampiyon olması halinde kesenin ağzını açacağı ve transferler ile Okan Buruk’un elini rahatlatacağı ifade edildi. Bu da Galatasaray haberleri hakkında önemli bir ipucu sağlıyor.

Galatasaray forvet alternatifi

Spor Depor’da yer alan habere göre Yunan basınında Sdna tarafından yapılan haber başlığında  'Ioannidis, Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda' ifadeleri kullanıldı.

24 yaşındaki oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. 24 yaşındaki futbolcu ile Sporting Lizbon, Lazio, Eintracht Frankfurt ve West Ham United gibi kulüplerin yanına Galatasaray'da eklendi.

SohbetSizsiniz Sohbet Odaları SohbetSizsiniz Sohbet Odaları

Yeni sezonda Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin forması garantisinin olmasının yanında Galatasaray'ın genç oyuncuyu Icardi'nin partneri olarak düşünüyor. Fotis Ioannidis, bu sezon Panathinaikos formasıyla 23 gol 9 asistlik oyunu ile Avrupa’da çok sayıda takımın dikkatini çekti.

KAYNAK:SPORDEPOR.COM

Kaynak: Haber Merkezi