Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun soruşturma açtığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a kadar taşındı.

Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ulaşarak konuyu arz etti.

Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi? Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi?

Öztürk, konuya dair arz yazısında, “Sayın Bakanım öncelikle Emeğin Başkent’i Zonguldak’tan selamlar. Bir madenci takımı olan Zonguldak Kömürspor’un emeğinin, hakkının çalındığını tüm Türkiye’nin izlediği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili TFF nezdinde tüm başvurularımızı yapmış olup süreci takip etmekteyiz. Ülkenin çimentosu olan bu şehrin madencileri, ülkenin en zor anında ülkesinin ve vatandaşının yanında olmuştur. Yapılan şike ile Zonguldak şehri mağdur edilmiştir. Konu ile ilgili TFF inceleme başlatmış olup gerekli çalışmaları yapmaktadır. Temiz spor, temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar, bir milad olacaktır. Durumla ilgili tüm kanıtlar TFF YouTube kanalında canlı yayınlanan maçın görüntülerinde mevcuttur. İlgi ve alakanızı bekler, yerin binlerce metre altında çalışan kardeşlerimizin selamını iletir, saygılar sunarız” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ