Büfe için karar verildi Büfe için karar verildi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak olan İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla trafiğe kapatılacak olan yolları duyurdu.

Zonguldak Valiliği tarafından servis edilen yazılı açıklamada, "01.05.2024 Çarşamba günü İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle, Yürüyüş Kortejinin Toplanma alanı İstasyon Caddesi Ay Ekmek önü olup, İstasyon Caddesi Ankara köprüsü girişi ve Fındık Suyu Sokak girişi saat 08.30 araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif yol: Acılık bağlantı köprüsünden Çaydamar-Soğuksu tarafına yönlendirilecektir. Ayyıldız Kavşağı ile Gazi Paşa Caddesi Ulu Cami aralığına kadar saat 08.30 itibari ile araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif yol: Ayyıldız Kavşağı- Uğur mumcu Kavşağı- Güven Kavşağı – Ulu Cami aralığından Valilik istikametine yönlendirilecektir. Hayribey Sokak ve İsmet Paşa Sokak istikametinden gelen araçlar Nizam Caddesine yönlendirilecektir. Sürücülerimizin mağduriyet yaşamamaları adına alternatif güzergahları kullanmaları kamuoyuna saygı ile duyurulur”  denildi.

Kaynak: Haber Merkezi