Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Kapışmak, şimdi de yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Yazar Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025 yılından sonra yaşanacak olaylara dair öngörülerini paylaştı. Açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

10 dakikada 15 metre börek yedi 10 dakikada 15 metre börek yedi

Kapışmak, programda yaptığı açıklamalarda, "2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız, akrabalarınız delirecek. Para el değiştirecek, sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar ağırlıklı olacak. Psikoloji anlamını tamamen yitirecek. Buna hazır olsun herkes. Moda kaybolacak, trendler gidecek." ifadelerini kullandı.

Programın sunucusu Maia Ece Ergönenç ise Kapışmak’ın sözlerine destek vererek, "Bunların hiçbiri kehanet değil. Bunlar, topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi