50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı 50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Dedeman Otel'de resepsiyon verdi.

Dedeman Otel’de düzenlenen resepsiyona, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Vali yardımcısı Muammer Balcı, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti il başkan vekili Ömer Gülay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, CHP İl Başkan vekili Selim Cansızoğlu, Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Aşkın Peker, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, Şehit Aileleri Derneği Başkan yardımcısı Cihan Köktürk, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Gelecek Partisi İl Başkanı Şenol Cin, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Ayhan Kafalı, Baro Başkanı Türker Kapkaç, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Abdulkadir Aktarı, Bilim ve Sanayi Teknoloji Müdürü Yaşar Karaman,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen,, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü  Osman Bozkan, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu,  Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir,  PTT Başmüdürü Muhammet Çatalcam ile askeri ve emniyet mensupları katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zafer Bayramı'nın 102 yıldönümünü büyük bir coşku gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bugün gerçekten Türkiye'nin her köşesinde ve Türk bayrağının dalgalandığı her yerde Zafer Bayramı coşkusuyla 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutluyoruz. Çok heyecanlıyız. 1922 senesinde 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanmış ve Eylül'de düşman Anadolu topraklarından tamamen çıkarılmıştır. Tabii çok zorlu bir süreç. Osmanlı'nın çok uzun yıllar, uzun savaşlar sonucunda Çanakkale'deki Çanakkale Savaşı ve birçok çevrede ve yedi düvele karşı savaştığı ve en son 30 Ekim Mondros Müdahalesini inşallah mecbur bıraktı ve küllerinden yeni bir devlet, yeni bir cumhuriyet doğdu.

Türkiye 102 senedir çok çeşitli badireler atlattı. Evet Türkiye Cumhuriyeti kuruldu, küllerinden yeni bir devlet, güçlü bir devlet kuruldu ve bugüne geldi. Bugün Türkiye dünyanın 17’nci ve inşallah çok kısa zamanda Türkiye dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecektir. Tabii büyük Önder Atatürk sadece savaş meydanlarında savaş kazanmamıştır. En büyük eserini Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Ve en büyük eserim demiştir. Bugün 102 yılını kutluyoruz. Büyük zaferin ve Türkiye ikinci yüzyılda, Türkiye yüzyılında Atatürk'ü gösterdiği muasır medeniyetler hedefine emin adımlarla yürümektedir, yürüyecektir. Gelecek Türkiye'nindir, Türk milletinindir. Ben bu duygularla tekrar Zafer Bayramı'nızı kutluyorum"

30 Ağustos Resepsiyonu (5)

30 Ağustos Resepsiyonu (2)

30 Ağustos Resepsiyonu (3)

30 Ağustos Resepsiyonu (4)

30 Ağustos Resepsiyonu (8)

30 Ağustos Resepsiyonu (9)

30 Ağustos Resepsiyonu (6)

30 Ağustos Resepsiyonu (7)

30 Ağustos Resepsiyonu (1)

Muhabir: Handan Alataş