Dere ıslah çalışması sürüyor Dere ıslah çalışması sürüyor

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan yayınladığı mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz” dedi.
Çağlayan mesajında, “Bu kutlu zafer, milletimizin bağımsızlık aşkının, vatan sevgisinin ve istiklal kararlılığının en güçlü nişanesidir” diyerek şunları söyledi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin iman dolu mücadelesiyle elde edilen bu zafer, bizlere her daim yol gösteren bir meşale olmuştur.
Bugün, geçmişten aldığımız ilhamla, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü tehdide karşı, aziz milletimizin iradesini, birlik ve beraberlik ruhunu her zaman koruyacağız.
Zaferle taçlanan bu kutlu gün, milletimizin azim ve kararlılığının en büyük göstergesidir. Şanlı tarihimizden aldığımız güçle, büyük Türkiye ideali için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu topraklar, binlerce yıllık medeniyetimizin, milli iradenin ve bağımsızlık sevdasının ebedi bekçisidir.
Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” 

Kaynak: Bülten