Zonguldak

8 Genel Başkan Zonguldak’a geliyor

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları, bu hafta sonu Zonguldak’ta olacak.

Abone Ol

Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Arzu Kara ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Köksal Tunçtürk ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen ve Türk Sağlık-Sen’in satın aldığı yeni hizmet binası, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü törenle açılacak. Açılışta, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları da yer alacak.

Ziyarette konuşan Şahin Ören, “12 Ekim günü çok önemli bir açılışımız var. Türk Kamu-Sen olarak hizmet binalarımızı satın aldık. Açılış saat 13.30’da yapılacak. Ayrıca aynı gün saat 10.00’da Dedeman Otel’de Kamu-Sen Batı Karadeniz bölge toplantısı gerçekleşecek. Düzce, Bolu, Karabük ve Zonguldak illerinin başkanları ilimizde olacak. 8 genel başkanımız, en üst başkanımız Önder Kahveci ile birlikte Zonguldak’ta olacak. Bizim için önemli bir gün ve açılışımıza katılmanızı diliyoruz” dedi.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.