Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk, 80 tane çocuğa kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi. Aslantürk, yardımsever ve iş insanlarının destekleri ile 80 tane çocuğa kırtasiye ve çanta desteği ile katkı sağladıklarını söyledi.

Hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür eden Arslantürk, "Her yıl biz bunu düzenli olarak yapmaya çalışıyoruz. Bu sene de  Terakki Mahallesi sakinlerimizden 80' ne  yakın öğrencimize bin TL'lik kırtasiye çeki ve  öğrencilerimize çanta verdik. Ayrıca  yaklaşık 50 tane öğrencimize de kıyafet verdik. 

Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı

Yani bu sene biraz az oldu ekonomik şartlardan dolayı.  Bu organizasyon hemen hemen 250 bin lirayı buldu Yardımcı olan hayırsever abilerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz. Biraz arta kalırsa biraz notlarımız var. Beş altı tane daha öğrencimiz var. Yetebilirsek onların da işlerini önümüzdeki haftadan sonra çözmeye gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Sertaç Özdemir