Kültür Sanat

Açık Hava Sineması Günler’i başladı!

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Bahçeşehir Yeşil Vadisi'nde düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri'ni başlattı.

Abone Ol

Kastamonu’da yaşanan kazalar, KGYS kamerasına yansıdı Kastamonu’da yaşanan kazalar, KGYS kamerasına yansıdı

Düzce Haber –  Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Bahçeşehir Yeşil Vadisi'nde düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri'ni başlattı. Sezon açılışı, "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmiyle gerçekleşti ve Düzce Belediyesi'nin düzenlediği açık hava sinema etkinliği, yüzlerce vatandaşın katılımıyla unutulmaz bir akşam yaşadı.

Bahçeşehir bölgesinde oluşturulan Yeşil Vadide gerçekleşen etkinlik, Düzce Belediyesi tarafından yaz aylarında geleneksel hale getirilen açık hava sinema günlerinin ilk gösterimini "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" filmiyle açtı. Aileleriyle birlikte filmi izleyen vatandaşlar, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Oya Kocaman'ın da katılımıyla keyifli bir akşam geçirdi.

En gerçekçi sahte para operasyonu En gerçekçi sahte para operasyonu

Çocuk Üniversitesi de etkinlikte unutulmadı ve çocuklar için stant kurarak balon hediye etme ve yüz boyama etkinliği düzenledi. Vatandaşlar, yaz aylarında geleneksel hale gelen açık hava sinema günlerine büyük ilgi gösterdiklerini ifade ederek, Yeşil Vadi adıyla yenilenen alanın güzel bir sosyal yaşam alanı haline geldiğini ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açık hava yaz sinema günleri, önümüzdeki günlerde farklı film gösterimleri ile devam edecek ve vatandaşlar, keyifli yaz akşamlarını açık havada film izleyerek geçirebilecekler. İHA

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları etkinliklerle başladı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları etkinliklerle başladı

19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı! 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı!