Kdz. Ereğli

Ahmet Gökbulut hayatını kaybetti

Kdz. Ereğli basın çalışanlarından Sektör Ereğli Dergisi ortağı, Önder Gazetesi muhabiri ve Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Denetim Kurulu üyesi Derya Gökbulut Sağlam’ın babası, Erdemir emeklisi Ahmet Gökbulut, 73 yaşında hayatını kaybetti.

Abone Ol

Tırdan fırlayan tekerin genç kıza çarptığı an güvenlik kameralarına yansıdı Tırdan fırlayan tekerin genç kıza çarptığı an güvenlik kameralarına yansıdı

Arkadaşının 7 yaşındaki oğlunu kazayla öldürdü Arkadaşının 7 yaşındaki oğlunu kazayla öldürdü

Kdz. Ereğli basın çalışanlarından Sektör Ereğli Dergisi ortağı, Önder Gazetesi muhabiri ve Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Denetim Kurulu üyesi Derya Gökbulut Sağlam’ın babası, Erdemir emeklisi Ahmet Gökbulut, 73 yaşında hayatını kaybetti. Gökbulut’un vefatı, ailesi ve sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı.

Ahmet Gökbulut, uzun yıllar boyunca Erdemir’de çalışmış ve emekliliğinin ardından da çevresinde saygı ve sevgi gören bir isim olmuştu. Vefat haberiyle birlikte birçok kişi taziye mesajlarıyla Gökbulut ailesinin acısını paylaştı.

Gökbulut’un cenazesi, 1 Ağustos günü Kepez Tepe Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine ailesi, yakınları, dostları ve meslektaşlarının yoğun katılımı bekleniyor.