Mustafa Çağlayan “Herkesi kucaklayacağız” Mustafa Çağlayan “Herkesi kucaklayacağız”

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramının ikinci günü parti binasında yoğun bir katılım ile bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı BenhurÖzübek, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri,  gençlik kolları, kadın kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız kısa bir konuşma yaparak, Kurban Bayramı programına katılanların bayramını kutladı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında, “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla il başkanlığımızda bir araya gelerek geleneksel bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Rabbim bir daha ki bayramada sağlıkla, huzurla kavuşmayı ve birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesileyle tekrar tüm hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli de bayram programında yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutlayarak, Meclis olarak, köylerdeki su sorunlarıyla ilgili çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi