AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığının 8. Olağan Genel Kurulu yapılırken, mevcut başkan Nursen Yılmaz yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Murat Aile Düğün salonunda yapılan 8.Olağan Genel Kurula, Samsun Milletvekili ve İl Koordinatörü Ersan Aksu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, İlçe başkanları, partililer katıldı.

Divan Başkanlığını Samsun Milletvekili ve İl Koordinatörü Ersan Aksu’nun yaptığı  genel kurulda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Kongrede açılış konuşmasını yapan AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Nursen Yılmaz, kongrenin herkese hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında, “Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz Gökçebey 8. Olağan Kongremizde, AK Parti ailemizle bir kez daha birliğimizi ve gücümüzü pekiştirdik. Samsun milletvekilimiz ve il koordinatörümüz Sayın Ersan Aksu’nun ve kıymetli Zonguldak milletvekillerimizin katılımıyla tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte güçlü bir kongreye imza attık. Tekrar başkanlığa seçilen değerli Nurşen Yılmaz başkanımıza ve ekibine başarılar diliyor, teşkilatımıza verdikleri emek ve katkılar için yürekten teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, Gökçebey’imizi daha güzel yarınlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da konuşmasında, “Gökçebey İlçemizin  kongresini; Genel Merkez İl Koordinatörümüz,İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile teşkilatımızın yoğun katılımıyla heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirdik.

Başkanlığa tekrar seçilen Nurşen Yılmaz  ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Gökçebey’mize  hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da yaptığı konuşmada, “Gökçebey 8. Olağan Kongremizi, Divan Başkanlığını Samsun Milletvekilimiz, İl koordinatörümüz Sayın Ersan Aksu, Zonguldak milletvekili arkadaşlarım ve tüm teşkilat mensuplarımızın katılımıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizde tekrar İlçe Başkanı seçilen kıymetli Başkanımız Nursen Yilmaz  ve yeni yönetimini yürekten tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.

Bu kutlu davada birlik ve beraberlik içinde, milletimize en iyi hizmeti sunma yolunda el birliğiyle yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güçlü bir Gökçebey ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gökçebey İlçe Başkanlığına Nurşen Yılmaz seçilirken, yönetim kuruluna ise, Emre Akça, Erdal Biçici, Ezgi Biçici, Fatime Köseoğlu, Funda Alacalı, Kadir Başlı, Kadir Kayabaş, Kemal Yılmaz, Mustafa Berber, Osman Bayraklı, Samet Aydemir, Siyami Çaylı, Şaban Yaman ve Yaşar Kurtoğlu seçildiler.

Fatih Keleş istifa etti Fatih Keleş istifa etti

Muhabir: Handan Alataş