AK Parti Zonguldak teşkilatı tarafından ilçelerde düzenlenen "67'de 670 Ak ekip ile 67 bin el sıkıyoruz" programının dördüncüsü Kilimli ilçesinde düzenlendi.

AK Parti Zonguldak milletvekili adayları Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve  Necdet Tıskaoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Elvanpazarcık Belediye  Başkanı Hüseyin Uzun, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol,  ilçe başkanları il ilçe yöneticileri kadın ve gençlik Kolları başkanlığı yöneticileri belde ve mahalle başkanları ile yüzlerce sayıda Partili topluluğu katıldı.

Kilimli Meydan Park'ta bir araya gelen AK Parti İl Başkanı ve milletvekili adayları ve milletvekili konuşma yaparak 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde Zonguldak'tan en az 4 milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını söylediler.

Düzenlenen etkinlikte, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı konuşmada, “14 Mayıs akşamına kadar hiç durmadan çalışacağız” derken, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin de, “Oylarımıza sahip çıkacağız” dedi. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da konuşmasında, “5 Milletvekili adayımızı da meclise göndermek istiyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu yaptığı konuşmada,  “Ben bir Kilimli evladıyım. Kilimli’nin evladı olarak Kilimli bana sahip çıkacaktır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu da konuşmasında, “15 Temmuz ne kadar önemliyse 14 Mayıs’ta o kadar önemlidir. İnşallah 5 milletvekiliyle beraber mecliste temsil edeceğiz” dedi.

AK Parti 2’nci sıra milletvekili adayı Saffet Bozkurt da, yaptığı konuşmada, Ereğli ve Alaplı’da ve tüm Zonguldak’ta çok yoğun şekilde çalıştıklarını ve halkın büyük desteğini kazandıklarını belirterek, “14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasını yapacaktır” şeklide konuştu.

Kilimli'de ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu Kilimli'de ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu

AK Parti Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Muammer Avcı da, “80 yılda yapılmayan hizmetler 20 yılda yapıldı” diyerek, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın buradan belirlemiş olduğu 5 aday ile birlikte gece gündüz ayırt etmeksizin bütün ilçe belde Mahalle köy demeden her türlü mecralara kadar çok sıkı bir çalışma atmosferindeyiz” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında “Kilimli’ye güveniyoruz” diyerek, 14 Mayıs’ta milletvekillerini çok güçlü bir şekilde meclise göndereceklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da 14 Mayıs akşamı balkon konuşmasını tekrar yapacağını belirterek, "Başkanlarımızla ve özellikle de önceki dönem ilçe başkanlarımızla teşkilatımıza emek vermiş şehrimize ve özellikle de ülkemize hizmet etmiş tüm arkadaşlarımızla kapı kapı dolaşmaya gönlünüze girmeye, gönlünü kırdığımız varsa da gönlünü almaya geldik” dedi.

Düzenlenen etkinlikte son olarak  AK Parti Milletvekili Polat Türkmen de konuşmasında, “Kilimli her dönemde görevini yapmış, fazlasıyla yapmış ve sizlere  bir borcumuz var. Bizim başımızı yere eğdirmediniz hep dik tuttunuz. Onun için sizlere dediğim gibi ömrümüz yetinceye kadar bütün kardeşlerimizle beraber biz dışarıdan onlar içeriden hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar mahallelere ve köylere ekipler halinde dağılım oldu. (Haber: Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-19.41.57-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-19.41.57

Editör: Murat Barutçu