Zonguldak

AK Parti Merkez İlçe ve Çaycuma İlçe seçimleri yapılacak

Hafta sonu yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe ve Çaycuma İlçe Başkanlığı seçimlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Çaycuma İlçe kongresine katılacak.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının Olağan Genel Kurulu 26 Ekim 2024 Cumartesi günü (bugün) saat 13.30 da Alaborina Restoranda yapılacak.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Sezer Köroğlu aday olurken, kongreye, AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Zonguldak İl Başkanı ile, kadın kolları ve gençlik kolları, partililer katılacak.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılacağı önceki günlerde açıklanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay ilinde katılacağı programa da Bakan Göktaş’ın katılacağı öğrenilirken, 27 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı kongresine katılacağı bildirildi.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığının 8. Olağan Kongresinin 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 11.00 de Paflagonya Kongre ve Düğün salonunda gerçekleşeceği ve İlçe Başkanlığına tek aday olarak Birol Yiğit’in katılacağı alınan bilgiler arasında yer aldı.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, tüm AK Parti sevdalılarını kongreye davet etti.