AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen program kapsamında bugüne kadar görev yapmış ve görevde olan mahalle başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  AK  Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Nazmi ‘ katılım sağladığı programda Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Alan  açıklamasında, “Zonguldak teşkilatları olarak daha önce görev yapan ve hala görevlerini yapan tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte tam kadro hazırız. "Daha Yeni Başlıyoruz" diyerek her birimiz kararlıyız. Programı düzenleyen ve katılım sağlayan tüm teşkilatımıza teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında, “Teşkilatımızın temel taşlarından olan, geçmişten bugüne, görev almış mahalle Başkanlarımız ile bir araya geldik.

Davamıza gönül veren ak yüreklerimizle ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya  devam edeceğiz” diye konuştu.

Yusuf Ziya Yılmaz, Zonguldak Valiliği’nde Yusuf Ziya Yılmaz, Zonguldak Valiliği’nde

AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Hüseyin Yıldız da programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“AK Parti Merkez İlçe Teşkilatımızın düzenlediği program kapsamında, Merkez ilçe bugüne kadar görev yapmış mahalle Başkanlarımız ve gyapan Mahalle Başkanlarımız ile bir araya geldik. İl Başkanımız Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Dr. Ömer Selim Alan İl Yerel Yönetimler Başkanımız Nazmi Şahin in katılım sağladığı programa katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-21.03.15

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-21.03.16-(1)

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-21.03.16

Editör: Murat Barutçu