Zonguldak

AK Parti Teşkilatı Gökçebey’de

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı tarafından Hacımusa Karamehmetler Piknik alanında kaynaşma organizasyon toplantısı düzenledi.

Abone Ol

AK Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı Hacımusa Karamehmetler piknik alanında kaynaşma organizasyon toplantısı düzenledi.

Alınan bilgiye göre, Kaynaşma organizasyon toplantısına, AK Parti Milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Nursen Yılmaz, köy başkanları ve teşkilat katıldı.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Nursen Yılmaz yaptığı açıklamada, “Köy başkanlarımız ve teşkilatımız ile AK Parti’mizin birlik beraberlik adına  düzenlediğimiz kaynaşma organizasyonumuza, çok yoğun olmalarına rağmen katılarak bizleri onurlandıran, Milletvekillerimiz Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanımız Mustafa Çağlayan,  tüm Gökçebey Ak Parti teşkilatımız ve Köy Başkanlarımız adına teşekkürler ediyorum. Allah AK Parti teşkilatlarımızın birliğini ve beraberliğini daim etsin” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında, “Milletvekillerimiz Saffet Bozkurt ve  Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Gökçebey İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu kıymetli köy başkanlarımızla çay sohbetinde bir araya gelerek, hem köylerimizin sorunlarını dinledik hem de çözüm odaklı projelerimizi paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde, halkımızın taleplerine en iyi şekilde karşılık vermek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri ağırlayan Gökçebey ilçe teşkilatımıza ve katılım sağlayan tüm köy başkanlarımıza teşekkür ederim. Daha güçlü yarınlar için hep birlikte, omuz omuza yürüyoruz” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt da konuşmasında, “Gökçebey İlçe başkanlığımızın organizasyonunda yönetim kurulu üyeleri, dava ve yol arkadaşlarımız Mahalle ve Köy başkanlarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Bu güzel ilçenin değerli insanlarıyla birlikte olmanın mutluluğu bambaşka. Rabbim muhabbetimizi ve birlik beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da, konuşmasında, “Milletvekilimiz Saffet Bozkurt, AK Parti  Zonguldak İl Başkanımız Mustafa Çağlayan ile birlikte Gökçebey İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu  Hacı Musa Köyü Piknik Alnında Partimizin  köy başkanları ile bir araya gelerek sohbet ettik. Taleplerini değerlendirdik” dedi.