Zonguldak AK Parti İl Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı temayül yoklaması başladı. Parti binasında gerçekleştirilen temayüle Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Kastamonu önceki dönem milletvekili Metin Çelik, belediye başkanları il ve İlçe başkanları ve partililer katıldı. Belediye başkanları ve partililerin oy kullanılacağı oy pusulasında 3 aday oy pusulasında yazılacak.

Programda konuşan Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ”Zonguldak’ta 2023 milletvekili seçimleri öncesinde il başkanımızın milletvekili adayı olması ve sonrasında milletvekili olma süreci gerçekleşti. Seçim öncesinde Mustafa Çağlayan arkadaşımız görevini vekaleten yürütmekteydi bu zamana kadar ki  süreçte. Bu zamana kadar vekaleten bakması çok büyük fedakarlık ve çok büyük bir öz veridir. Bugün burada teamül gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Bugün yoğun bir mesai harcayacağız ve gerekirse gece saatlerine kadar burada çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Buradan çekmiş olduğumuz röntgeni Genel Merkezimize aktarmış olacağız. Bütün illerimizde ve ilçelerimizde önümüzde ki süreçte her seçim sonrasının muhtelif okunmaları vardır her okunmanın da haklılık payı vardır. Bu zamana kadar il başkanlarımızın her birine ve bugün vekaleten görev yapan Mustafa Çağlayan başkanıma da teşekkür ediyorum. Bizimle görüşmek isteyen bütün arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Zonguldak’ta AK Parti bayrağını daha yükseğe çıkartmak adına bir fikrim var diyen herkesle de konuşmaya açığız” ifadelerini kullandı.

Önceki dönem Kastamonu Milletvekili Metin Çelik;” Bu yapacağımız istişareler bundan sonraki süreçte teşkilatlar anlamında Zonguldak geleceğini  belirleyecek başkanımızın belirttiği gibi bizler herkese açığız. Teşkilatlarımızın duruşu önemli AK Parti hizmet kervanını arttırarak devam edecek. Bugüne kadar büyük emekler ortaya koydunuz bundan sonrada aynı azimle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından temayül yoklamasına geçildi.

Gençlik Merkezinden Üniversite öğrencilerine destek Gençlik Merkezinden Üniversite öğrencilerine destek

Whats App Image 2024 06 03 At 12.21.09 (1)

Whats App Image 2024 06 03 At 12.21.09

Whats App Image 2024 06 03 At 12.21.08 (1)

Whats App Image 2024 06 03 At 12.21.08 (2)

Whats App Image 2024 06 03 At 12.21.08

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR