Niyazi Saka 47 yaşında yüksek tansiyona yenildi Niyazi Saka 47 yaşında yüksek tansiyona yenildi

AK Parti'de, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gündeme gelen "değişim" süreci başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen ve seçim sonuçlarının da değerlendirildiği dün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, 7 ilin il başkanlarının değişmesine karar verildi. Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Erzincan ve Afyonkarahisar'ın il başkanları yenilendi.

A Haber’de yer alan habere göre toplantıda, 2'si büyükşehir olmak üzere toplamda 5 il başkanının değişmesi gündeme geldi. AK Parti'nin kritik toplantısında alınan karara göre, Zonguldak'ta Mustafa Çağlayan, Kastamonu'da Ahmet Sevgilioğlu, Osmaniye'de Mehmet Sadibinboğa, Adıyaman'da Faruk Bülent Kaplan, Gaziantep'te Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Erzincan'da Alpay Kabayı ve Afyonkarahisar'da Turgay Şahin yeni görevlerine atandı.

Saatler süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece yarısı saat 00.40 sularında Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Bu değişiklikler, AK Parti'nin yerel seçimlerde yaşanan sonuçlara verdiği bir tepki olarak değerlendirilirken, partinin yeni stratejileri ve hedefleri konusunda önemli ipuçları taşıyor.

Cumhurbaşkanı Çağlayan

Kaynak: Haber Merkezi