Bunun adı vicdansızlık! Millet açlıktan kırılırken bazı hasta yakınları yemekleri çöpe atıyor Bunun adı vicdansızlık! Millet açlıktan kırılırken bazı hasta yakınları yemekleri çöpe atıyor

Zonguldak Elmas Televizyonu Genel Müdürü Akın Kavi, geçtiğimiz günlerde evinin önünde dört araçla gelen şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda O.V. ve B.Y. isimli şahıslar Kavi’ye fiziksel saldırıda bulunurken, Y.D. isimli kişi ise kuru sıkı bir silahı Kavi’nin başına dayayarak iki el ateş etti. Kavi olaydan yara almadan kurtuldu, ancak bu saldırı Zonguldak’ta büyük yankı uyandırdı.

Saldırıyla ilgili ortaya atılan iddialar, olayın perde arkasında “Sosyete Pazarı” anlaşmazlığının yattığı öne sürüldü.  İddiaya göre Akın Kavi, O.V. ve ekibine, Zonguldak’ta Sosyete Pazarı konusunda işleri halledeceği yönünde bir söz verdi ancak bu sözü yerine getiremeyince saldırı gerçekleşti.. Olayın merkezinde, pazar yeriyle ilgili Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i ayarlayarak O.V.’nin işini kolaylaştıracağı yönündeki vaatler olduğu öne sürülüyor.

Öte yandan, Akın Kavi’nin olayı nasıl halledeceği ya da Tahsin Erdem üzerinde nasıl bir etkiye sahip olduğu da kamuoyunda merak konusu oldu.  

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma