Zonguldak

AKP Genel Başkan Yardımcısı tutamayacağı sözler mi verdi?

Önceki dönem Ekonomi Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi geçtiğimiz gün Zonguldak’a geldi.

Abone Ol

Önceki dönem Ekonomi Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi geçtiğimiz gün Zonguldak’a geldi.

Dedeman Otel’de iş insanlarıyla bir araya gelen Zeybekçi, herkese güzel bir Türkiye, mutlu yarınlar vs. gibi ümitler dağıttı.

Basınında sorularını yanıtladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, tasarruf tedbirleri kapsamında kamu kurumlarının yerel medya aboneliklerinin kaldırılmasına yönelik kararı gözden geçireceklerini açıkladı.

Zeybekçi, yerel basının önemine dikkat çekti. “Yerel basın son derece değerli ve önemli. Aboneliklerin kaldırılması kararının yanlış olduğunu düşünüyorum ve bu kararın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum,” ifadelerini kullandı.

Zeybekçi’nin Zonguldak’a gelişi, tüm AKP’li yetkililerin gelişi gibi hiçbir sonuç vermeyen turistik bir geziymiş gibi algılandı. Gülücükler dağıtarak vaatler veren Zeybekçi bu vaatlerin tutulmayacağını kendisi de biliyor, zaten tutulacak olsaydı kesin bir dille konuşur ve kesin tarih verirdi. Özellikle yerel basın konusunda söylediği destek sözlerinin de havada kalacağı yine basın tarafından hala konuşulan bir konu.

Zeybekçi’nin partisinin kamuoyu yoklama çalışmaları kapsamında geldiği ve ekonomik konularda fazla da bir yetkisinin ve etkisinin olmadığı ise herkesçe biliniyor. Kendisinin bu gelişine de bu nedenler kapsamında “ağızlara bir parmak bal çaldı ve gitti” deniliyor.