AKP GERÇEK GÜNDEMİ GİZLİYOR

Abone Ol

Ülkede işler çığırından çıktı biliyorsunuz, hükümet de kontrolü kaybetti, ekonomik gerçekler ile asayiş olayları halkın birinci sırasında.

Orman kanunlarının hüküm sürdüğü bir ülke haline geldik, yoksulluk sınırı açlık sınırını solladı, sefalet olanca çıplaklığı ile kendini hissettiriyor.

Hal böyleyken iktidar partisi Akepe de gündem saptırmanın peşinde…

Neymiş efendim; Filistinmiş…

Filistine destek mitingleri vs. gibi toplantılar ama ne gelen var ne giden! Akepe’nin kendi üyeleri bile ne katılıyor, ne izliyor…

Zonguldak dahil her yerde Akepe yöneticilerinin bu konuda açıklamaları, okuyan yok, izleyen yok, kendi adamları bile yok…

Çünkü ülke insanının asıl gündemi Filistin değil, bize ne Filistin’den! Kendi ırkdaşları, yoldaşları, akrabaları, komşuları bile Filistinlilere kol kanat germiyor, “aman bize gelmesinler de nereye giderlerle gitsinler” havalarındalar.

Şimdi bir de Lübnan çıktı, Lübnan bildiğiniz gibi yarı nüfusundan fazlası Hristiyan bir ülke, bu ülkenin başkenti Beyrut Ortadoğu’nun Paris’i olarak bilinirdi, ne zaman ki Filistinleriler buraya itildi, sığında filan; bu ülkede huzur kalmadı, her yıl milyonlarca turistin gelip eğlendiği Beyrut savaş alanına dönüp sakıncalı bir şehir haline geldi.

Hizbullah da buraya yerleşti, buradan İsrail’e sallayıp duruyor. İsrail terör örgütlerinden bıkmış bunları temizleme peşinde. Bu kapsamda Hizbullah da hedefinde, onun için Lübnan’a girdi. Ama dikkat edin Lübnan ordusu İsrail’e karşı savaşa girmedi, kim girdi? Hizbullah militanları…

Ve bizim hükümetten de bir açıklama geldi; “Lübnan’ın yanındayız…”

Ama Lübnan İsrail’in yanında gibi, bize n’oluyor?

Olay şu;

Bizimkiler “Hizbullah’ın yanındayız” diyemiyor, çünkü dünya Hizbullah’ı terör örgütü ilan etmiş, hemi de İran yanlısı bir örgüt, “Lübnan’ın yanındayız” diyorlar, hehhehheeeee… Bunun adına da “dış politika” diyorlar!..

İşte Akepe böyle işlerle uğraşıyor, asıl gündemi saptırıyor, çocuklar açmış, okullarda helalardaki suyu içip karın doyuruyorlarmış, gıdasızlıktan bodurluk başlamış, insanlar pazarlarda çürük sebze meyve satın almak için sıraya girmişlermiş…Akepe’ye ne?

Bir elinde cımbız,

Bir elinde ayna,

Umurunda mı dünya?

Varsa yoksa Filistin!..