Zonguldak

Alay komutanı Yalınkılıç’tan hayırlı olsun ziyareti

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret etti

Abone Ol

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret ederek, Pazar günü yapılan olağan genel kurul sonrasında yeniden Başkanlığa seçilen Derya Akbıyık ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler tarafından Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç karşılandı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’a 35. Olağan Genel Kurulu ve çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç da konuşmasında, “Kongreye pazar günü katılamadım. Bugün de sizleri ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Üç yıldır sizin her zaman desteğinizi yanımızda hissettim. Bundan dolayı bütün gazeteci arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza, emektarlarımıza hepsine çok teşekkür ederim. Samimiyetle söylüyorum her zaman desteğinizi ben hissediyorum. Yani hem şahsım adına hem jandarmamız adına. Bu da Zonguldak'ı sevmemi bir artırıyor.