Zonguldak Belediye Meclisi'nin Ekim ayı 1'inci Birleşim Toplantısı Başkan vekili Atınç Kayınova Başkanlığı'nda yapıldı. Gündemde görüşülen maddelerde 9 işletmeye içkili yer bölgesine dahil edilmesi ilgili gündem maddesinde 8 işletmeye onay çıkarken bir işletme reddedildi. 
Zonguldak Belediye Meclisi'nin Ekim ayı 1'inci Birleşim Toplantısı Başkan vekili Atınç Kayınova Başkanlığı'nda yapıldı. 18 madde görüşülen mecliste maddeler komisyonlara sevk edildi. 
Meclis gündeminin 3'üncü maddesinde yer alan 9 işletmenin içkili yer bölgesine dahil edilmesi ile ilgili madde görüşüldü. Madde komisyonlardan 1 işyerine ret, 8 işyerine evet oyu verildi.
1. Meşrutiyet Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, No:1/C numaralı adresin içkili yer bölgesine dahil edilmesine yönelik malik ya da kiracı başvurusunun olmadığı görülmüş olup herhangi bir inceleme ve değerlendirmede bulunulmamıştır. 
2. Yayla Mahallesi, Liman Caddesi No:12/B adresinin Zonguldak Belediye Meclisinin 11.03.2008 tarihli ve 57 sayılı Meclis Kararı ile İçkili Yer Bölgesi olarak belirlendiğinden yeniden bir karar almaya gerek görülmemiştir.
3. Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi No:35/C adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesinin uygun olmadığına,
4. Meşrutiyet Mahallesi, Kadırga Caddesi, No:2/3 adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine,
5. Meşrutiyet Mahallesi, Kadırga Caddesi, No:2/4 adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine,
6. Meşrutiyet Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, No:12/A adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine,
7. Meşrutiyet Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, No: 12/C adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine,
8. Meşrutiyet Mahallesi, Gazipaşa Caddesi, No:12/D adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine,
9. Mithatpaşa Mahallesi, Uzunmehmet Caddesi No:33/1-2 adresinin içkili yer bölgesine dahil edilmesine karar verildi.

Zonguldak'ta okul su altında kaldı Zonguldak'ta okul su altında kaldı

Muhabir: Sertaç Özdemir