Çaycuma’da okul güvenliği ilçe yürütme kurulu toplantısı yapıldı Çaycuma’da okul güvenliği ilçe yürütme kurulu toplantısı yapıldı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın belediye binası önünde bando ile karşıladığı Kufen, golf aracıyla gezdiği Çaycuma’da gördüklerinden çok etkilendiğini söyledi.

Bir dizi temasta bulunmak üzere Zonguldak’ta bulunan Essen Belediye Başkanı Thomas Kufen, Çaycuma’yı da ziyaret etti. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Essen Uyum Meclisi Başkan Yardımcısı Muhammet Balaban, Essen Belediyesi Toplumlararası İlişkiler Departmanı Görevlisi Luis Bıbl, ZBÜE Öğretim Üyesi Ahmet Özarslan, ZESOB Müdürü Soner Aksakal’ın da refakat ettiği Kufen’i belediye girişinde Çaycuma Belediyesi Bandosu konseri ile karşıladı.

BAŞKAN KANTARCI, ÇAYCUMA BELEDİYESİNİN HİZMETLERİ HAKKINDA KONUKLARINA BRİFİNG VERDİ

Kufen’e belediye önünde bir buket çiçek de takdim eden Kantarcı, konuklarını makam odasına alarak bir süre sohbet etti. Burada, Çaycuma’yı tanıtıp Çaycuma Belediyesinin hizmetleri hakkında bir sunum da yapan Başkan Kantarcı, Kufen’e, günün anısına bir plaket ve yöresel ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu. Başkan Kufen ise Kantarcı’ya köklü bir tarihe sahip olduğunu söylediği Essen şehrinin 13. yüzyıla ait mührünü armağan etti.

ÇAYCUMA GİBİ BİR DOSTUMUZUN OLMASINDAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

Hem yapılan sunumda duyduklarından, hem de Çaycuma’nın Lennestadt ile olan kardeş kent ilişkisinin eriştiği boyuttan çok etkilendiğini söyleyen Kufen, “Çaycuma gibi bir dostumuzun olmasından büyük onur duyuyorum.” dedi. Zonguldak bölgesi ile Essen arasındaki başta ekonomi olmak üzere her alanda ilişkileri geliştirmek istediğini söyleyen Kufen, gösterdiği misafirseverlikten dolayı Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti.

Kaynak: Bülten