Zonguldak

Aniden bastırdı hayatı olumsuz etkiledi

Zonguldak kent merkezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hem vatandaşları hem de sürücüleri olumsuz etkiledi.

Abone Ol

Zonguldak kent merkezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hem vatandaşları hem de sürücüleri olumsuz etkiledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü üst üste uyarıları sonrası akşam saatlerinde aniden bastıran yağış he sürücülere hem de vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kent merkezinde aniden bastıran yağış sonrası caddeler kısa sürede göle döndü. Vatandaşlar ıslanmamak için bina girişlerine sığınırken yağış nedeniyle ise trafik ise durma noktasına geldi.

Valilikten Uyarı üstüne uyarı

Zonguldak Valiliği Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve çevreleri için uyarı yaptı. Zonguldak Valiliği tarafından yapılan uyarı şöyle: Yarın (01.10.2024 Salı günü) Batı Karadeniz'de beklenen yağışların; Zonguldak ve Bartın çevreleri şiddetli, yer yer aşırı  (100 kg/m2/12 saat ve üzeri) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Başlama Zamanı -Bitiş Zamanı:  01.10.2024 00:00 - 02.10.2024 12:00 Oluşması Muhtemel Riskler: Sel - Su Baskını - Yıldırım — Ulaşımda Aksamalar