Spor

Ankara güreşçileri Zonguldak’ta

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü  Alaplı’yı Ziyaret Etti

Abone Ol

Yağlı Pehlivan güreşleri alanında Türkiye genelinde birçok sporcu yetiştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, Alaplı’yı ziyaret etti. 
Cumartesi günü Zonguldak Kozlu'da yapılması planlanan güreşler, yağışlı hava nedeniyle iptal edildi. Bu durumu fırsat bilen Sedat Kuyumculuk sahibi Sedat Uludağ, Aski Spor Kulübü'nü Alaplı’ya davet etti.
Yaklaşık 30 kişilik heyetle Alaplı’ya gelen güreşçiler, Uludağ tarafından en iyi şekilde ağırlandı. Uludağ, her bir sporcu ile yakından ilgilenerek misafirperverliğini gösterdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Aski Spor Kulübü Yağlı Güreş İdari Sorumlusu Ferit Keskin, burada yaptığı açıklamada, “Zonguldak Kozlu Dağköy güreşlerine gelmiştik. Hava yağışları sebebiyle güreşlerimiz iptal oldu. Bu vesileyle Sedat Bey’in daveti üzerine Alaplı’ya geldik. O, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Ankara’da pehlivanlarımıza abilik yapıyor. Burada en güzel şekilde ağırlandık. Kendisine teşekkür ederim.” dedi.
Sedat Uludağ ise, “Aski Spor Kulübü’ne bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Beni gururlandırdılar. Rabbim sırtlarını yere getirmesin, başarılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.