Devrek

Atatürk Ortaokulu'nda Mezuniyet Coşkusu!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı.

Abone Ol

2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, okul bahçesinde düzenlendi. Törende, mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde sahnede yerlerini alarak öğretmenlerinden diplomalarını aldı. Tören boyunca günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı ve müzikli bir program düzenlendi. Öğrenciler, törenin sonunda sevinç gözyaşlarıyla keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Başarılı Öğrencilere Plaket Verildi

Törende okul birincisi Bahattin Utku Çorba, Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Bölge’den plaket aldı. Okul ikincisi Toprak Tim Özerten’e plaketini Okul Müdürü Hayati Masalcı, okul üçüncüsü Çağan Bölük’e ise plaketini Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gazi Koçabaş verdi. Ayrıca, okul birincisi Bahattin Utku Çorba, isminin yazılı olduğu levhayı geleneksel olarak kütüğe çiviledi.

Ailelerle Birlikte Hatıra Fotoğrafları

Törenin ardından mezun olan öğrenciler, aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin ve ailelerinin unutulmaz anılar biriktirmesiyle sona erdi.

Okul yönetimi ve öğretmenler, mezun olan öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi. Öğrencilerin başarılarının devamını temenni eden konuşmalarla tören sona erdi.