Bu akşam Valilik binası önünde Zonguldak halkıyla buluşacak olan Hülya Koçyiğit bilindiği gibi Zonguldak’ta tartışmalara konu olmuştu.

Kendisine ödenmek istenen 220 bin lirayı gereksiz bulan Zonguldaklılar bu konuda sosyal medyada da eleştirtilenini dile getirmişlerdi.

Bu arada kendisini merakla bekleyenlerin olduğu da bir gerçek. Bu kesim daha çok orta yaş ve üzeri insanlardan oluşuyor.

Koçyiğit için sosyal medyada paylaşılan eleştirilenin bir kısmı şöyle:

Saniye C.

Genç değilim, hiç göresim yok. Geleceğini duyduğum günden beri eleştiriyorum. Her şeyimiz tamam yerinde huzurumuz o biçim tek eksiğimiz Hülya Koçyiğit. Kültür ve Sanat'a değer verelimde, çürümüş ölüye döndük. Birde Yeşil Çam günleri ve gereksiz eleman geliyor. Herkes aklını başına alsın ya, bunca sorun varken ülkede ve dünyada, hangi akıllılar böyle bir organizasyon yapmış. Tahmin ediyorumda, işinizi doğru yapın, aldığınız görevin dersini iyi çalışın ve Faso fiso işlerle oraları işgal edip. Sabrımızı taşırmayın. Can boğaza dayandı.Yeter ya…

Duygu O.

Başkan 220 bin lire vermemekle  iyi yapmış. O taptıkları göz süzen, yengeç gibi koşan artizlerin bazıları yönetmenlerle senelerce yasak aşk yaşadılar, adamlar evliydi ama “ ölmez aşk “ dendi, şimdi başı açık, şortlu, eğitimli kızlara sözlü,  fiziki yapamadıkları taciz kalmıyor. Bunlar geçmişte kaldı; bunlar işe yarar, memlekete faydalı tek bir hizmette bulunmayan bir takım.

Koçyiğit’in bu günkü etkinliği için paylaşılan program da şöyle:

18.30 Yalçın Arslan Türk Sanat Müziği Topluluğu konseri,

Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız” Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız”

19.00 Hülya Koçyiğit ile söyleşi,

19.30 “Kadın asla unutmaz” filminin gösterimi

Yer: Valilik Tören Alanı

Muhabir: Sermet Aksu