21 Ekim Cumartesi günü 20.00’da Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Kent Orkestrası Konseri,  İsrail'in, Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırıları sonucu ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  “ İsrail'in, Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği ve çok sayıda çoğu çocuk ve masum sivilin ölümüne yol açan saldırıları sonucu ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmesi nedeniyle 21 Ekim Cumartesi günü 20.00’da Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Kent Orkestrası Konseri ileri bir tarihe ertelenmiştir. Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyor, İsrail’in masum insanları katletmesini lanetliyoruz. Allah kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. (Haber merkezi)

MHP’den dikkat çeken paylaşım: "Hele durma yürü sen, daha yolun yarısı var" MHP’den dikkat çeken paylaşım: "Hele durma yürü sen, daha yolun yarısı var"

Editör: Murat Barutçu