Ben 1994 Ş.Urfa doğumluyum ilkokul ve ortaokulu Şanlıurfa da okudum maddi sıkıntılardan dolayı daha çocuk yaşta okul sonrası seyyar satıcılık yapar aile geçimimizi sağlardım ortaokuldan sonra memleketim Şanlıurfa dan ayrıldım ve Aydın turizm bölgelerinde çalıştım ilk gurbetliğimde hamallık yaptım bir kaç ay daha sonra ünlü mamuller işine girdim ve hala ünlü mamuller ustasıyım.

2-) Kitap yazmaya nasıl karar verdiniz, süreçten bahsedebilir misiniz?

2024'ün En İyi Ön Muhasebe Programı Hangisi? 2024'ün En İyi Ön Muhasebe Programı Hangisi?

Şiir benim için şarkı söylemek yada dinlemekten çok daha öte bir şeydi Türk edebiyatı ve dünya edebiyatında bütün şairleri çocukluğumdan beri okurum bazılarını ezberler kendi kendime söylenirdim ta ilk gurbetliğimden beri hep yazdım bazı dostların ricası üstüne kitap çıkarmaya karar verdim.

3-) Kitabınızın konusu nedir ve kitabınız konusunda size ilham veren şeyler neler oldu?

Dünyanın kuruluşundan bu yana güç ve ihtirasın kıskançlık ve doyumsuzluğun hırs ve şehvetin iyi olan güzel olan anlamlı ve faydalı olan iyi ve güzel olan her şeyi vururken aslında aşkı vuruyor olmasını şiir ile dile getirdim.Bana ilham veren şeyse öncelikle 14 yıllık bir aşk ve küçük bir çocuğun yüzündeki tebessüm. Bunlar yazmam için savaşmam için ve ilhamdan ziyade içimdeki üzüntüyü dışa vurmam için yeterlidir.

4-) Kitap yazarlığı dışında varsa başka hangi alanlarda bulunuyorsunuz?

Börek ve baklava ustasıyım.

5-) Peki okurlarınızı yeni bir kitap bekliyor mu, yeni bir kitap çalışmanız var mı?

Şuan ajandamda yazmış olduğum ve hala yazdığım şiirler ve denmeler var ilk kitabımda kardelene övgüleri koymadım onlar ve daha çok dünyadaki zulümlere haykırışlar var ama iş yoğunluğumdan dolayı temize çekemiyorum hatta şu aralar sadece okuya biliyorum fazla yazamıyorum ama ilerleyen tarihlerde tabii ki yeni bir kitap düşüncem var.

 6-) Sizinle röportaj yapmak çok keyifliydi. Sorularımı yanıtladığınız için bendeniz çok teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda yine sizi bir röportaj için ağırlamak isterim.

Kaynak: Bülten