Merhabalar gizem hanım Nida AKARGÜL ben 32 yaşındayım anneyim Kahramanmaraş’ta sağlık memuru olarak görev yapıyorum kariyerime yazarlığı da ekledim okurlarımın önerisi ve desteğiyle ile beraber kendimi bu konuda geliştirmeyi çok istiyorum.

2-) Kitap yazmaya nasıl karar verdiniz, süreçten bahsedebilir misiniz?

Kitap okumayı çok seviyorum çok eskiden beri her zaman hayatımın bir köşesinde kitap okumak vardır ve içten içe okuduğum kitapları yazarlarına karşı hep bir hayranlık besledim. Peki bu kadar kitap okuyorum ben neden yazamayayım ki düşüncesi bir anda beni kitap yazmayı ekledi ve bir de baktım yazdığım ilk cümlenin akabinde bir anda hayalim olan kitabımı yazıvermişim.

3-) Kitabınızın konusu nedir ve kitabınız konusunda size ilham veren şeyler neler oldu?

Kitabın konusu çok çok önemli çok kırmızı çizgi bir konu çocuk istismarının farkındalığına değindim amacım bizlerin ebeveynlerin ve toplumun tüm bireylerinin bu konudaki görevlerini kendimce anlatabilmek farkındalık uyandırmak maalesef ki hemen hemen her yıl bir çok kere medyadan duyulan ve hatta duyulmayan küçük savunmasız çocukların istismarı hepimizi çileden çıkartıyor bir ebeveyn bir birey olarak elimden geldiğince aileleri uyarmak ve dikkat çekmek istediğimden doğan ilham bu kitabı bana yazdırdı.

4-) Kitap yazarlığı dışında varsa başka hangi alanlarda bulunuyorsunuz?

Kitap yazarlığı dışında asıl mesleğim sağlık memurluğu Kahramanmaraş 112’de acil tıp teknisyeni olarak yaklaşık 14 yıldır görev yapıyorum işimi çalıştığım ortamı arkadaşlarımı çok seviyorum bizim sektörde sevmeden bu işi yapmak imkansız desem abartmış olmam yeri geliyor son nefesinde tabii ki Allahın izniyle şifa oluyoruz yani işten ziyade elimizden geldiğince insanlara faydalı olabildiğim için işimi çok seviyorum buradan tüm meslektaşlarıma sevgilerimi iletiyorum.

Denizköşkler’de Kaliteli ve Güvenilir Kilit Hizmetleri Denizköşkler’de Kaliteli ve Güvenilir Kilit Hizmetleri

5-) Peki okurlarınızı yeni bir kitap bekliyor mu, yeni bir kitap çalışmanız var mı?

Yeni kitap çalışmam var hatta yarısını tamamladım ama yayınlamam biraz zaman alacak çünkü ilk kitabımla ilgili geri dönüşleri çok önem veriyorum yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum yorumlar beni tatmin ettiğinde diğer kitabımı yayınlayacağım.

6-) Sizinle röportaj yapmak çok keyifliydi. Sorularımı yanıtladığınız için bendeniz çok teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda yine sizi bir röportaj için ağırlamak isterim.

Benim için de çok keyifliydi ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere.

Kaynak: Bülten