Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından halk otobüsünün camları, kırıldı. Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, otobüslerin önüne açıklama yaparak “Hizmet etmemizin önüne geçmek isteyen bazı gruplar var” dedi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından halk otobüsünün camları, kırılmasının ardından Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci olayın meydana geldiği yerde açıklama yaparak tepki gösterdi. Altuğ Dökmeci, Bizim sizlere hizmet etmemizin önüne geçmek isteyen bazı gruplar var ama yıldıramayacaklar” dedi.  

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci yaptığı açıklamada “Biz kendi çapımızda bazı çabalar içerisindeyiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için, sizlerin ihtiyaçlarını daha iyi giderebilmek için bazı hizmetlerin önünü açmak için çalışmalarımız devam ediyordu. Geçen günlerde bir basın açıklaması yaptık. Bu basın açıklaması esnasında Aslında şu anda görmüş olduğunuz otobüslerimizi göstermiştik. Hurdaya ayrılması için bırakılmış. Ancak kullanılabilir hale getirilebilecek otobüslerimizdi bunlar ancak bizim basın açıklamamızdan hemen sonra bir güruh mu diyelim artık? Her ne diyelim bunların üstüne? Gördüğünüz üzere camlarımızı kırmış onun haricinde araçların içine girip bazı parçalarını kopartmışlar, kesmişler. Yani bizim sizlere hizmet etmemizin önüne geçmek isteyen bazı gruplar var. Bu gruplar gördüğünüz üzere çalışmalarına devam ediyorlar. Biz bunlardan yılmayacağız. Hatta Bu grupların üstüne de gitmeye devam edeceğiz ”dedi.

Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı

NASIL RAHAT UYUYORLAR

Bunu yapan kişi ya da kişilerle ilgili konuşan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, “Şu anda burada emniyet müdürümüz de var, ilçe emniyet müdürümüz. Kolluk kuvvetlerimize güveniyoruz bu konuda. Olay yeri inceleme gelecek. Gerekli tespitleri yapacak. Bu işleri yapanlar akşam yataklarında nasıl rahat uyuyorlar. İnanın anlamıyorum. Çünkü Burada zarar verilen şeylerin tamamı bu Kozlu halkının vergileriyle alınmış, mallarımız, malzemelerimiz. Biz hizmet etmeye çalıştıkça önümüze geçiyorlar. Merak etmeyin, biz yılmayız, biz korkmayız. Bu sadece küçük bir örneği. Şu anda olay yeri inceleme geleceği için içeriye girmiyoruz. Size oralardan veremiyoruz. Olay yeri inceleme işini bitirdikten sonra size içeride yaptıklarıyla alakalı da görüntülerimizi paylaşacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Takipteyiz merak etmeyin. Kolluk kuvvetlerimize de dediğim gibi güveniyoruz. Ama bu yapılan şey ne insanlığa, ne vatandaşlığa, ne yurt sevgisine hiçbir şeye uymayan bir hareket Bunu yapan arkadaşlar yataklarında rahat uyumasınlar. Emniyet müdürlüğümüz bu işin peşini bırakmayacak. Tek tek parmak izlerine alacaklar. Olay yeri inceleme gelecek, bakacak. Devam eden zamanda size bu konuyla alakalı bilgilerimizi vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Muhabir: Sertaç Özdemir