Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Tepebaşı Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Tahsin Erdem, kent genelinde incelemelerine ve mahalle gezilerine devam ederken, ‘Şehrimizi sadece bugün için değil, gelecek nesiller için de daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için durmaksızın çaba sarf ediyoruz’ dedi.

Alınan bilgiye göre, Tepebaşı Mahallesi’ni ziyaret ederek hemşehrilerin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Erdem’e  CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Belediye Meclis Üyesi  Atınç Kayınova,  Fırat Birkan,  Hakkı Güney, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ufuk Keskin ve teknik ekip eşlik etti.

Tepebaşı Mahalle sakinlerine yoğun ilgi ve sıcak karşılamaları için teşekkür eden Başkan Erdem, şehrimizin her köşesinde halıhazırda çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mahalle ziyaretlerinde özellikle aciliyet sırasına göre sorunları doğrudan gözlemleyip, bu sorunlara yönelik çözüm odaklı çalışmalar yürütüyor.

Erdem açıklamasında, “Zonguldak Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sesine kulak veriyor, sadece gözle görünen sorunlara değil, kentimizin her alanında kalıcı hizmet vizyonuyla daha yaşanabilir bir Zonguldak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Zonguldak’ta denizde hortum görüntülendi Zonguldak’ta denizde hortum görüntülendi

Tahsin Tepebaşı 2

Kaynak: Bülten