1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 98.yıl dönümü etkinleri kapsamında protokol denize açıldı deniz şehitleri anısına sulara çelenk bıraktı.

Programa Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Hayrettin Selimoğlu, Denizcilik Liman Başkanlığı personeli ile daire müdürleri ve katıldı.

Etkinlikler kapsamında tüm deniz şehitleri anısına römorkörlerle protokol denize açıldı, mavi sulara çelenk bırakıldı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm deniz şehitleri anıldı. Römorkörler daha sonra ise su gösterileri yaptı.

Vali Dümene geçti

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu,  dümene geçerek römorkörü kullanarak bilgiler aldı.

Zonguldak'ta anaokulu kaydı için istenen para  şok etti; Rakamı duyunca velinin dudağı uçukladı Zonguldak'ta anaokulu kaydı için istenen para şok etti; Rakamı duyunca velinin dudağı uçukladı

Etkinlik sonrası değerlendirmede bulunan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 1 Temmuz Denizcilik ve kabotaj bayramını kutlayarak  "Tüm milletimizin Kabotaj Bayramı'nı kutluyoruz. Bugün 1 Temmuz Kabotaj Bayramı. Burada bütün römorkörlerimiz ve gemilerimiz limanda toplandı. Ereğli Limanı'nda, Türkiye Petrollerine ait TTK’ya ait liman başkanlığının düzenlediği çok güzel bir gösteriyi izledik Çok güzel oldu. Allah kaza bela vermesin, kazançları bol olsun. Limanlarımızda gemilerimiz bol olsun. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Kabotaj Bayram3

Zonguldak Vali Hacıbektaşoğlu Lıman Romorkor

Kabotaj Bayram2

Muhabir: Sertaç Özdemir - Fadime Elma Yılmaz