Zonguldak

Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır,  ZGC'de

ZGC'yi ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, kent lokantasından tüm vatandaşların ayrımsız olarak yararlanacağını söyledi.

Abone Ol

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini (ZGC) ziyaret etti.

Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, "Cemiyetimize ziyareti nedeniyle üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır'da önemli ve çarpıcı açıklamaları bulundu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ayrıca gazetecilerin sorularının cevaplandırdı.

ZONGULDAK HALKINI EN İYİ HİZMETİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Zonguldak halkına en iyi hizmeti yapmak için birlikte yola çıktıklarını belirten başkan vekili Adil Bahadır, "'Basına teşekkür ediyorum. Türkiye'de önce basın diyoruz. Çünkü niye? Her şeyi vatandaşa iletmek konusunda bilgilendirme konusunda basının çok önemi var. Ben de hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Her zaman için sizlerin yanında şimdiye kadar olduk olmaya da devam edeceğiz.Biz hizmet unsurlarıyız. Ticarette de aynıyım. Onun için biz Zonguldak halkını seviyoruz. Zonguldak halkını en iyi hizmeti yapmak için beraber yola çıktık. Aynı duygularla devam edeceğiz. Benim için önce insan ve sevgi, saygı Her şeyin başında gelir. Başkan vekilliği görevinegeldiğimizden beri gerçekten yoğunuz. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Tabii ki noksanlarımız var yok değil. Ama bunları asgariye düşürmeye çalışıyoruz. Belediyemiz başta başkan, daire müdürlerimiz, çalışanlarımız hep birlikte olduktan sonra meclis üyesi arkadaşlarımız bizim sorunumuz olacağını zannetmiyorum. Belediye Başkanımız Tahsin Başkan'a, meclis üyesi arkadaşlarıma, hepinize herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

KENT LOKANTASINI HALKIMIZI HÜRMETİNE SOKACAĞIZ

Kent lokantasını en kısa sürede hizmete atacaklarını ifade eden belediye başkan vekili Adil Bahadır, "Kent lokantası çalışmaları devam ediyor ve biz en kısa zamanda Zonguldak halkının hizmetini sunacağız. Bunun sözünü verdik. Gerek  kent lokantası olsun gerek halk ekmek fabrikasını halkın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

KENT LOKANTASINDAN TÜM VATANDAŞLARIMIZ YARARLANACAK

Bahadır, "Kent lokantası için herhangi bir fiyat belli değil ancak vatandaşın mutlu olacağı bir şekilde fiyat olacak.Vatandaş 3 kap yemeğini gelip ucuza yiyecek. Tüm vatandaşlarımız isteyen herkes gelip ucuza yemeğini yiyebilecek ve vatandaş arasında ayrım yapılmayacak. Herkes gelip yemeğini yiyecek." İfadesini kullandı.

BETON VE ASFALT YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Zonguldak bireysel olarak beton ve asfalt yol çalışmanın devam ettiğini ifade eden belediye başkan vekili Adil Bahadır, "Biliyorsunuz hizmette sınır yok Biz de bu duygularla yola çıktık. Elimizden ne gelebiliyorsa yapmaya çalışacağız.  Asfalt olsun. beton yololsun diğer hizmetlerimiz olsun devam edecek. Lavuar alanına beton asfalt yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.