Tekne faciasında kurtulan vatandaş o anları anlattı; “Ne kadar yüzdüğümüzü hatırlamıyorum” Tekne faciasında kurtulan vatandaş o anları anlattı; “Ne kadar yüzdüğümüzü hatırlamıyorum”

Zonguldak-Kilimli yolu üzerinde feci kaza! 1 ölü Zonguldak-Kilimli yolu üzerinde feci kaza! 1 ölü

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, yaş haddinin dolması nedeniyle görevinden ayrıldı. 2014 yılından beri AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevlerde bulunan ve 2021 yılında Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Özübek, artık AK Parti Zonguldak İl Yönetiminde görev alacak.

Yavuzyılmaz’ı ziyaret ettiler Yavuzyılmaz’ı ziyaret ettiler

Benhur Özübek, yaptığı açıklamada, “2014 yılında tanıştığım Gençlik Kolları teşkilatlarında 7 yıl boyunca çeşitli görevler üstlendim ve 2021 yılında Gençlik Kolları İl Başkanlığına atandım. Dört yıla yakın bir süredir büyük bir gururla sürdürdüğüm bu görevden, yaş haddim dolduğu ve AK Parti Zonguldak İl Yönetiminde yeni bir göreve atandığım için ayrılıyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm büyüklerime, dostlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aynı heyecan ve kararlılıkla İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğim. Gençlik Kolları bu davanın lokomotifidir, durmak yok yola devam," dedi.

Muhabir: Handan Alataş