Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Çakır Holding A. Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı

Çakır Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Binası’nda gerçekleştirilen imza törenine BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve beraberindeki heyet ile Çakır Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan V. Mesut Avcı ve beraberindeki heyet katıldı. 

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Çakır Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan V. Mesut Avcı arasında imzalanan iş birliği protokolü; taraflar arasında stratejik ortaklık ve karşılıklı iş birliği ile ilgili faaliyetlerde bulunmayı, kurumsal ve kamusal iş birliği gerektiren faaliyetlerde ortak hareket edebilmeyi, ortak girişimlerle ilgili planlama ve geliştirmenin tüm aşamalarda koordineli bir şekilde hayata geçirilmesini öngörüyor. İş birliği protokolü ayrıca tarafların Ar-Ge projelerinde kavram geliştirme, teknolojik/teknik ve ekonomik yapılabilirlik etüdü, laboratuvar benzeri çalışmalar gerçekleştirmeleri ve ortak akademik/bilimsel projeleri hayata geçirmeleri hususunda da ortak projeler üretilmesini öngörüyor.

İmza töreni sonrasında konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer: “Çakır Holding A. Ş. ile imzaladığımız iş birliği protokolü çerçevesinde BEUN olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerde sahip olduğumuz deneyim ve çıktıları, Çakır Holding A. Ş.’nin sahip olduğu sektör tecrübesiyle buluşturarak ortak kamusal, kurumsal ve bilimsel faaliyetlerde bulunmak, böylece son dönemde her alanda gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerle adından sıklıkla söz ettiren Üniversitemizin deneyim ve nitelikli çalışmalarını artırarak ülkemiz için mühim çıktılar elde etmek istiyoruz. Bu iş birliği protokolünün hem ilgili taraflar hem de ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten