Devrek

Bilgi Yarışması’nda birincilik Devrek’in

Devrek Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi Bilgi Yarışmasında il birincisi oldu.

Abone Ol

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençler Arası Bilgi Yarışması"nda lise kategorisinde Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi takımı il birincisi oldu.

Zonguldak’ın il oluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmada gençler, genel kültür, tarih, matematik ve spor gibi kategorilerde sorulan sorulara cevap vererek yarıştı. Zonguldak Merkez ve ilçelerinden gelen gençlerin ön eleme yarışmalarının ardından finale kalan öğrenciler arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı.

Lise kategorisinde Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri Beytullah Sucu, Ömer Faruk Tatoğlu ve Doğan Berat Mutlu'dan oluşan takım, il birincisi olmayı başardı. Yarışma sonunda dereceye giren gençlere ve jüri üyelerine plaket ve belgeleri, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş tarafından takdim edildi.

Devrek Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi Müdürü Sezgin İnam, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, "Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Zonguldak’ın il oluşunun 100. yılı kapsamında liseler arası düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi birinci olmuştur. Yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Beytullah Sucu, Doğan Berat Mutlu ve Ömer Faruk Tatoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Yarışma, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.