Türkiye Gündemi

Bir istismar skandalı daha! Öğretmen öğrencisini taciz etti!

Diyarbakır’da 17 yaşındaki lise öğrencisi öğretmeni tarafından cinsel istismara uğradı!

Abone Ol

Diyarbakır'da öğrencisini sokakta gören bir öğretmen aracına çağırdığı 17 yaşındaki lise öğrencisini istismar etti. Öğretmen cinsel istismarın ardından tacizlerini telefon üzerinden sürdürdü. Firari öğretmenin bir de suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Lise öğrencisi 17 yaşındaki K.A. okuldan öğretmeni E.G. tarafından cinsel istismara uğradı. Şikayet üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Halk TV’de yer alan habere göre, Diyarbakır'da bulunan bir Kız İmam Hatip Lisesinde okuyan 17 yaşındaki K.A., yaz tatili döneminde sokakta aynı okuldaki fizik öğretmeni E.G ile karşılaştı. Öğretmen E.G., 17 yaşındaki K.A.'yı seslenerek aracına çağırdı.

Öğretmeninin çağrısı üzerine araca giden K.A., araca biner binmez öğretmeninin fiziksel tacizi ile karşılaştı. K.A. yaşadığı olayda büyük korku yaşadı. Öğretmen daha sonra tacizlerini sürdürmeye devam etti.

Öğretmen bu defa da telefon üzerinden gönderdiği mesajlarla tacizine devam etti. Skandalın ardı arkası kesilmedi.

Emniyet gelen ihbar üzerine harekete geçip okula gittiğinde şüpheli E.G.'nin 2 gün raporlu olduğu için gözaltına alınamadı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şüpheli E.G. hala firar halde bulunuyor. Aynı zamanda şüpheli öğretmen E.G.'nin suç kaydı bulunduğu da ortaya çıktı.