Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış, Meşrutiyet Mahallesi Kadırga Caddesi'nde hayatı olumsuz etkiledi. Tıkalı mazgallar nedeniyle cadde adeta göle dönerken, birçok araç sular altında kaldı ve sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanak yağışın etkisiyle trafik neredeyse durma noktasına gelirken, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı

Meteoroloji tarafından önceden sağanak yağış uyarısı yapılmış olmasına rağmen, Zonguldak Belediyesi'nin gerekli önlemleri almaması vatandaşların tepkisine yol açtı. Sürücüler, özellikle mazgalların tıkanması nedeniyle su birikintilerinin oluştuğunu ve bu durumun trafik akışını aksattığını belirterek belediyeye eleştirilerini dile getirdiler.

Bölgedeki trafik ekipleri ise araçların güvenli geçişini sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Yetkililerden, mazgalların temizlenmesi ve benzer olayların yaşanmaması için daha etkin tedbirler alınması beklentisi artıyor.
Öte yandan, Kadırga Caddesi’nde yaşanan yoğunluk diğer caddeleri de etkiledi. Özellikle Gazipaşa  Caddesi’nde ilerleyemeyen sürücüler kornalara basarak tepki gösterdiler. 

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma