Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Devrek'te kursiyerlerin el emeği, göz nuru ürünleri, 6 Haziran 2024 Perşembe günü saat 11:00'de Cumhuriyet Alanı'nda sergilenecek. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca Devrek Halk Eğitimi Merkezi’nde iğne oyasından makine nakışına kadar birçok alanda eğitim alan kursiyerler, öğretmenleri ve usta öğreticileri eşliğinde yaptıkları ürünleri sunacaklar.

Başkan Ulupınar’a anne duası Başkan Ulupınar’a anne duası

Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, bir yıl boyunca emek verilen ürünleri görmeleri için tüm Devrek halkını sergi açılışına davet etti. Kaymakam Muhammed Evlice, şunları söyledi:

"Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, ilçemiz Halk Eğitim Merkezi tarafından 6 Haziran 2024 Perşembe günü saat 11:00'de Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenecek olan Yıl Sonu Sergisi'nin açılışına bütün halkımız davetlidir. Bu sergide kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru eserler sergilenecektir. Bu güzel eserleri görmenizi ve kursiyerlerimizi desteklemenizi rica ediyoruz. Bu, onları mutlu edecektir."

Kaynak: Haber Merkezi