Spor

Birinci Amatör Küme'nin yeni takımı Kurtgücüspor’da Serkan Erişoğlu dönemi... Resmi anlaşma sağlandı

Çatalağzı ekibinin yeni sezonda hedefi yine şampiyonluk olacak

Abone Ol

İkinci Amatör Küme’de 2023-2024 sezonunu Play-Off şampiyonu olarak tamamlayarak Birinci Amatör Küme’ye yükselen 1982 Kurtgücüspor, yeni sezon hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladı. Mücadele edeceği Birinci Amatör Küme'de yine şampiyonluk peşinde koşacak olan Çatalağzı ekibi, takımın başına Zonguldaklı genç antrenör Serkan Erişoğlu’nu getirdi. Erişoğlu’yla bir araya gelen 1982 Kurtgücüspor yönetimi, 2024-2025 sezonu için el sıkıştı.

Serkan Erişoğlu’nun antrenörlüğünde yeni bir döneme başlayan 1982 Kurtgücüspor, 2024-2025 sezonu kadro planlamasını hocanın hazırlayacağı transfer raporu doğrultusunda yapacak. Kalite seviyesi yüksek bir kadro oluşturup şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen 1982 Kurtgücüspor’un hedefi, ara vermeden bir şampiyonluk daha yaşayıp Süper Amatör Lige çıkmak.

1982 Kurtgücüspor Kulübü, Serkan Erişoğlu transferini resmi olarak sonlandırırken, spor kamuoyuna, “Kulübümüz 2024-2025 sezonu için çalışmalarına vakit kaybetmeden başlamıştır. Şampiyonlukla bitirdiğimiz sezonun ardından yaptığımız planlama doğrultusunda, antrenör konusun Serkan Erişoğlu’yla çözmüş bulunuyoruz. Kalecilik yıllarında çok sayıda kupalar kazanan, bu başarısını hocalık kariyerinde de devam ettiren Serkan Erişoğlu’yla başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tamdır. Camiamıza hayırlı olsun” açıklamasında bulunuldu.

SPOR SERVİSİ