Zonguldak’ta Madenci Korosu'nun sevilen üyelerinden Birol Bıyıklı (50), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 2018 yılında kurulan Madenci Korosu'nun üyelerinden olan Birol Bıyıklı'nın ani ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanlığı, yayınladığı taziye mesajında, “Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü çalışanı ve Madenci Korosu ekibinin solistlerinden değerli arkadaşımız Birol Bıyıklı'nın geçirdiği kalp krizi sonucu vefatı, bizleri derinden üzmüştür. Birol Bıyıklı'ya Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm madenci camiamıza sabırlar ve başsağlığı dileriz” dedi.

Birol Bıyıklı, Asma Mahallesi'nde Arslaniye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, Madenci Korosu üyeleri, birçok mahalle muhtarı, Birol Bıyıklı’nın yakınları ve dostları, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmet kuruluşlarına habersiz denetim Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmet kuruluşlarına habersiz denetim

Birol Bıyıklı 2 (2)

Birol Bıyıklı 2 (1)

Muhabir: Sermet Aksu